Haakpatronen
Haakpatronen

Haakpatronen: Het avontuur staat voor de deur…

En daar zit je dan achter je laptop. Een berg wol in de kast, onder het bed, achter de tv, op de bank en vast ook nog wel ergens verstopt. Steeds begin je aan nieuwe haakpatronen, je bent super enthousiast want dit keer heb je echt een top idee! Helaas eindigt het meestal in een half uitgehaald werkje onder de berg wol die je had, verstopt zodat je er niet meer naar hoeft te kijken. Vanaf nu niet meer!

Zo voelde ik me namelijk ook. Ieder project dat ik startte werd of te groot, of te klein, scheef, vol gaten of had de vorm van een aardappelzak. Nooit meer! Ik besloot om zelf mijn patronen te gaan maken. Patronen gebaseerd op mijn figuur maar makkelijk aan te passen. Naar dunner, dikker, groter, kleiner, breder of smaller. Ik wil patronen schrijven die voor iedereen te gebruiken zijn en met soms een paar aanpassingen je geweldig staan!

En daarom startte ik Bolletje Boef, mijn kleine stukje op het grote internet. Een plek waar ik van me af kan schrijven en mijn creativiteit kan delen. Hopelijk een plek voor jou waar jij naartoe komt omdat je een nieuw project wilt starten waarvan je zeker weet dat het fantastisch gaat worden.

Nu is de website nog ontzettend leeg, je vindt er namelijk één bericht, dit bericht. Maar de komende tijd zal ik je op de hoogte houden van hoe de haakpatronen ontstaan en wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Als ze klaar zijn zul je mijn geschreven patronen hier vinden, helemaal gratis, omdat dat kan.

24 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *